Νεκρή και η θεία του Γιονγκ Κιμ Ουν;

Της Αγγελικής Παρασίδου

Μετά την εκτέλεση του Jang Song - Thaek, θείου του Kim Jong- un, νεκρή πιστεύεται ότι είναι και η θεία του βορειοκορεάτη ηγέτη και σύζυγος του πρώτου.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή λέγεται πως είτε αυτοκτόνησε είτε πέθανε από καρδιακή προσβολή όπως διαβάζουμε στην Chosunilbo.

Άλλη κυβερνητική πηγή δηλώνει πως δεν υπάρχει βεβαιότητα ως προς αν όντως έφυγε από τη ζωή η
Kim Kyong-hui.
 
Η
Kim Kyong - hui είναι η μόνο αδελφή του πρώην ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong - il και  κόρη του ιδρυτή του έθνους Kim Il -sung.


Η τελευταία φορά που είχε θεαθεί δημόσια ήταν κατά την  65η επέτειο από την ίδρυση της Βόρειας Κορέας στις 9 Σεπτεμβρίου του 2013 καθώς και σε μια μουσική παράσταση στις 10 Σεπτεμβρίου.


Η Kim είναι γεννημένη το 1946 και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού και κατάθλιψης τόσο λόγω του προβληματικού της γάμου με τον Thaek όσο και της αυτοκτονίας της κόρης της το 2006.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail