Μουρλάθηκε ο παιδοβούβαλος της Κορέας και λέει ότι θέλει

Τελικά αυτός ο χαμπουργκεριασμένος πρώην αμερικανόθρεφτος και νυν αντι-αμερικάνος θα μας σώσει στο τέλος.


του Στρατή Μαζίδη

Θυμάμαι ένα άρθρο του Ματζέστιξ από το τοίχο-τοίχο που έλεγε στην κρίση των πυραυλικών δοκιμών πριν λίγους μήνες "πάτησε το ρημάδι το κουμπί να πάνε όλα στο διάολο".

Ο Ουν που καθάρισε το θείο του για να του αποσπάσει δύναμη αποφασίζοντας σε κατάσταση μέθης την εκτέλεση των συμβούλων του με αντιαεροπορικά, θυμίζει κάτι από Νέρωνα.

Θα εργαστεί λέει για την ειρήνη αλλά ταυτόχρονα θα επεκτείνει το πυρηνικό του οπλοστάσιο.

«Αν ξεσπάσει πόλεμος στη χερσόνησο θα προκαλέσει μαζική πυρηνική καταστροφή και οι ΗΠΑ ποτέ δε θα είναι ασφαλείς. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση όπου ένα μικρό τυχαίο στρατιωτικό επεισόδιο μπορεί να προκαλέσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο» δήλωσε ο Ουν και έτσι όλοι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι στην περιοχή και τον πλανήτη γενικότερα.

Κι αφού έκανε πάλι άνω κάτω την υπόλοιπη Κορέα, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, πήγε να φάει μπέργκερ, να πιει κόκα κόλα και να δει πως θα πλήξει τη θλίψη του σε αυτό το μεσαιωνικό τσιφλίκι που το ονομάζει δημοκρατική χώρα.

Ικανό τον έχω να θελήσει να πατήσει το κουμπί της τηλεόρασης και να απογειώσει κανέναν πύραυλο προς τη Σεούλ ή τις ΗΠΑ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail