Η ψήφος δυσπιστίας και η συζήτηση στη Βουλή δεν αφορούν το λαό

Η ψήφος δυσπιστίας, όπως και η ψήφος εμπιστοσύνης και κάθε άλλη κοινοβουλευτική διαδικασία, δεν αφορούν το λαό. Είναι εσωτερικές καθαρά διαδικασίες του σάπιου κοινοβουλευτικού πολιτικού συστήματος και αφορούν αποκλειστικά το πολιτικό προσωπικό. Οι πολίτες δεν έχουν καμία συμμετοχή σ’ αυτές ούτε μπορούν να τις επηρεάσουν και επομένως είναι πραγματικά πολιτικά αφελής όποιος δίνει σημασία και ασχολείται μ’ αυτές.

Όλες αυτές οι κοινοβουλευτικές διαμάχες, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι...
κινήσεις πολιτικού παιχνιδιού των πολιτικών, στη σκακιέρα του κοινοβουλευτικού συστήματος, αφήνουν παγερά αδιάφορους τους σοβαρούς πολίτες.

Την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε μια θεατρική αναβάπτιση της μνημονιακής κυβέρνησης μέσα από τη δική μας (υποτίθεται) Λαϊκή Αντιπροσωπεία, η οποία αναβάπτιση, στην ουσία θα είναι ένα «ΟΚ» για νέα πιο σκληρά μέτρα, με ακυρωμένη όμως εντελώς την κοινωνία.

Από τη Δευτέρα το πρωϊ θα έχουμε σειρά εκτιμήσεων στα μνημονιακά ΜΜΕ σχετικά με το ποιος «μονομάχος» (Αντώνης – Αλέξης) κέρδισε τις εντυπώσεις στα μάτια των αφελών πολιτών. Και το σύστημα καλά κρατεί.

Αν θέλουμε πραγματική δημοκρατία, όλες αυτές οι θεατρικές πολιτικές παραστάσεις θα πρέπει να εξαφανιστούν, μαζί με το κοινοβουλευτικό σύστημα που μας κατέστρεψε και κέντρο λήψης των αποφάσεων να γίνει ο ίδιος ο πολίτης. Αυτή είναι η μόνη λύση στο πολιτικό αδιέξοδο και στην οικονομική κρίση.

hassapis-peter.blogspot.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail