Κι όμως παρακολουθούσαμε τους αμερικανούς! Έχει δίκιο ο Πάγκαλος! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπεσαν όλοι να φάνε τον Πάγκαλο που είπε ότι κι εμείς παρακολουθούσαμε τους Αμερικανούς. Ψέμματα είπε;

του Στρατή Μαζίδη

Τους παρακολουθούσαμε και τους παρακολουθούμε σχεδόν παντού. Σε ότι κάνουν. Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία. Και η αλήθεια είναι ότι εκτός πως "μαζί τα φάγαμε", ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ και όχι μόνο.

Για χρόνια από το 1975 παρακολουθούσαμε στενά το Τζέι Αρ στο Ντάλας. Η δολοφονία του την ώρα που έκλεινε κάποιο μεγάλο deal μέσα στο γραφείο του με δύο πυροβολισμούς αποδόθηκε στα γεράκια της ΕΥΠ.



Επίσης βάλαμε στο στόχαστρο και την πανίσχυρη οικογένεια Κάρρινγκτον για να έχουμε πληροφορίες για τον αμερικανικό κολοσσό της Κόλμπικο την οποία καταφέραμε με σκάνδαλα και ραδιουργίες να διαλύσουμε.



Ο γνωστός μπασκετμπολίστας Μάικλ Τζόρνταν ήταν για χρόνια το αντικείμενο της παρακολούθησης όπου συνήθιζε να μας "καρφώνει" πληροφορίες.



Είχαμε στο στόχαστρο τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ όταν εξολόθρευε και μπορούμε να τινάξουμε στον αέρα την πολιτική του καριέρα ανα πάσα στιγμή.

Προγνωρίζαμε από τη δεκαετία του 1950 ότι ο Ρόναλντ Ρέηγκαν θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και τον παρακολουθούσαμε στα γουέστερν. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι η τότε ΚΥΠ κρύβεται πίσω από την ανάδειξη του τ. αμερικανού προέδρου.



 Προσπαθήσαμε ακόμη μέσω διάφορων επιχειρήσεων να βγάλουμε από τη μέση τον Μπρους Γουίλις αλλά αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει.


Επίσης παρακολουθούσαμε στη Βουλιαγμένη τον εκάστοτε πρέσβη να κάνει τα μπάνια του



Επομένως ας μη βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε τον κο Πάγκαλο...


***Δεν πιστεύω να θύμωσε ο πρώην αντιπρόεδρος με τη σάτιρα; Γιατί αν το πάρουμε σοβαρά, θα θυμώσουμε όλοι οι υπόλοιποι
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail