Πούτιν: Ο CSTO στο Καζακστάν απέδειξε τι μπορεί να κάνει!

Alexei Nikolsky/Russian Presidential Press and Information Office/TASS
Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πιστεύει ότι ο Οργανισμός Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO) έχει αποδείξει τις δυνατότητες και την ικανότητά του να ενεργεί γρήγορα και αποτελεσματικά στην περίπτωση του Καζακστάν.

«Ο οργανισμός μας έχει αποδείξει τις δυνατότητές του, την ικανότητά του να ενεργεί γρήγορα, αποφασιστικά και αποτελεσματικά», δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Συλλογικής Ασφάλειας του CSTO τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, «κάθε σύμμαχος συνέβαλε στην ολοκλήρωση των αποστολών εντός της ομάδας δυνάμεων του CSTO».

«Περιλαμβάνει δυνάμεις από κάθε κράτος μέλος ανεξαιρέτως, οι οποίες ήδη εκτελούν ενεργά τις επιχειρησιακές δραστηριότητες», είπε ο Ρώσος ηγέτης.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, «αυτό δείχνει ότι η μακροχρόνια, σχολαστική εργασία για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος ασφάλειας των κρατών μελών του CSTO, συμπεριλαμβανομένων των συλλογικών ειρηνευτικών δυνάμεων, αποφέρει τους καρπούς του».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail