Τυραννία... εφήμερη

Philippe Huysmans.Reseau International,9-1-22

Μετάφραση: Μ. Στυλιανού

Είναι γεγονός ότι γινόμαστε μάρτυρες μιας ραγδαίας επιτάχυνσης της διαδικασίας εγκαθίδρυσης της δικτατορίας, σχεδόν παντού στις βιομηχανικές χώρες. Ο πλειστηριασμός στις ανακοινώσεις, που γίνεται μερικές φορές κωμικός καθώς τα μέτρα φαίνονται σουρεαλιστικά: η κατάργηση της άδειας οδήγησης και της κάρτας SIM των παραβατών στην Ιταλία, και στη Γαλλία, μετά την ψηφοφορία σε πρώτη ανάγνωση του νόμου για την καθιέρωση του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Δεν έμαθαν ότι οι τόποι άσκησης της δημοκρατίας δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να παρεκκλίνουν από το νόμο; Και αυτό προστιθέμενο στις υστερικές δηλώσεις του Μακρόν, ο οποίος, χωρίς να αρκείται στο να επιβεβαιώσει ότι επιθυμεί να τσαντίσει τους μη εμβολιασμένους, δηλώνει ότι δεν θεωρούνται πλέον Γάλλοι πολίτες.

Προσωπικά, τείνω να πιστεύω ότι αυτή η φρενίτιδα εκφράζει τον απόλυτο πανικό στον οποίο οι καλοί μας αφέντες φαίνονται βυθιζόμενοι, καθώς αρχίζουν να συνειδητοποιούν σαφώς ότι δεν θα είναι σε θέση να εκτελέσουν τις εντολές που λαμβάνουν από τα αφεντικά τους και ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να τελειώσουν πολύ άσχημα γι 'αυτούς.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς συνταγματολόγος για να καταλάβει ότι η άρνηση πρόσβασης σε εκλογικά τμήματα σε μη-εμβολιασμένους, ενώ έχει χορηγήσει στους βουλευτές μιαν εξαίρεση ώστε ακριβώς να μπορούν να έχουν πρόσβαση στους τόπους άσκησης της δημοκρατίας, είναι νομικά ξεκρέμαστη.

Όσοι με ακολουθούν τακτικά γνωρίζουν ότι για μένα ο κορωνοϊός είναι μόνο ένα προοίμιο για την υποταγή του πληθυσμού και την εγκαθίδρυση ενός δικτατορικού συστήματος διακυβέρνησης, μετά το οποίο θα συμβεί η τελική κατάρρευση του νεοκαπιταλιστικού μοντέλου, το οποίο τα αφεντικά των αφεντικών μας θα ήθελαν να πληρώσουμε στο ακέραιο, χωρίς αυτό να θέτει υπό αμφισβήτηση την αμέριστη κυριαρχία τους.

Ωστόσο, πιστεύω ότι λόγω της επικείμενης άφιξης της κατάρρευσης, οι μικρές ιδιοφυίες που επινόησαν το σχέδιο δεν μπορούσαν να προσθέσουν ένα συστατικό που είναι ωστόσο ουσιώδες. 

Η Λαϊκή υποστήριξη

Ναι, είτε μιλάμε για τη Ρωσική Επανάσταση, το φασιστικό καθεστώς του Μουσολίνι ή τη ναζιστική Γερμανία, το κοινό σημείο είναι ότι όλα αυτά τα καθεστώτα αρχικά βασίστηκαν σε ευρεία λαϊκή υποστήριξη, κινητοποιώντας όλες τις ενέργειες, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους, για να διαστρεβλώσουν στη συνέχεια το ίνδαλμα και να φτάσουν στη δικτατορία.

Πού βλέπετε την υποστήριξη στο σχέδιό εκείνων που πρέπει να ονομάζονται φασίστες; Είναι ανύπαρκτο. Μέρος του πληθυσμού τρομοκρατείται, είτε από τη θανατηφόρα δικτατορία είτε από την εξουσία την ίδια, ένα μεγάλο μέρος τους (33%) ομολογούν ότι εμβολιάσθηκαν δια της βίας και το υπόλοιπο του πληθυσμού αρνείται πεισματικά μετά τις συνέπειές του -περί τα έξη εκατομμύρια άτομα στην Γαλλία).

Ακόμη και από την πλευρά των μέσων ενημέρωσης και των διοικήσεων, το σκάφος κάνει νερά από παντού, και τα αληθινά νέα αρχίζουν να εμφανίζονται, σπέρνοντας προβλήματα στο μυαλό των ανθρώπων που σταδιακά συνειδητοποιούν ότι έχουν εξαπατηθεί.

Η κυβέρνηση και οι υποτακτικοί βουλευτές της θα ήθελαν να προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι είναι παντοδύναμοι και ότι δεν θα είστε σε θέση να αντιταχθείτε με κανέναν τρόπο στο εφιαλτικό μέλλον που έχουν σχεδιάσει για εσάς, η πραγματικότητα όμως είναι ότι είναι μόνοι, κρύβονται πίσω από όλο και πιο τραβηγμένους, αντισυνταγματικούς και εντελώς παρανοϊκούς νόμους, αποσυνδεδεμένους από τους νόμους της πραγματικότητας. Όλα αυτά θα σαρωθούν εν ριπή οφθαλμού.

Έτσι, η συμβουλή μου είναι περισσότερο από ποτέ να κρατήσουμε, να μην ενδώσουμε στο φόβο, και αν έχουν αυτοί τους «νόμους». Εμείς έχουμε τους αριθμούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail