Ο τρομακτικός ήχος του Su-57 που θυμίζει σειρήνα αεροπορικής επιδρομής

Freepen.gr - Ο περίεργος ήχος ενός ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57 έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ο δημοφιλής Ρώσος μπλόγκερ «Fighterbomber» δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την πτήση του Su-57. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, το μαχητικό αεροσκάφος των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων εκπέμπει έναν πραγματικά περίεργο ήχο.

Κινέζοι χρήστες επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι ο ήχος του ρωσικού Su-57 δεν είναι πλέον χαρακτηριστικός για κανένα μαχητικό αεροσκάφος στον κόσμο και μάλλον μοιάζει με συναγερμό αεροπορικής επιδρομής, σαν να προειδοποιεί τον εχθρό ότι τώρα θα δεχθεί μια μεγάλη επίθεση:

«Το Su-57 κάνει έναν ήχο σαν προειδοποίηση αεροπορικής επιδρομής. Έντονη υπενθύμιση στον εχθρό ότι σύντομα θα καταστραφεί και πολύ καλός ψυχολογικός παράγοντας».

«Οι Ρώσοι αποφάσισαν να βάλουν έναν κινητήρα UFO στο Su-57;!»

«Θυμήσου αυτόν τον ήχο! Την επόμενη φορά που θα το ακούσετε, απλώς προσπαθήστε να βρείτε κάλυψη, γιατί το μαχητικό είναι απίθανο να εντοπιστεί από το ραντάρ σας».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τον ασυνήθιστο ήχο των κινητήρων του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-57, ο όγκος του αεροσκάφους είναι σημαντικά μικρότερος από αυτόν άλλων ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών. Αυτό μπορεί επίσης να επηρεάσει τη χαμηλή υπογραφή ραντάρ αυτού του μαχητικού αεροσκάφους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail