Σάββας Καλεντερίδης: Η Ρωσία κρατάει ισχυρότατο χαρτί για την Τουρκία

Σάββας Καλεντερίδης: Το πιο καυτό ζήτημα στην Τουρκία! Η Ρωσία κρατάει το ισχυρότερο χαρτί και το κουνάει

Η οικονομική κρίση έχει ρίξει στα Τάρταρα τα μικρά και μεσαία εισοδήματα και επηρεάζει αρνητικά την κοινωνία. Το πιο καυτό ζήτημα στην Τουρκία όμως παραμένει ένα και προκαλεί αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στα θεμέλια της κρατικής της υπόστασης. Αυτό το θέμα διαπραγματεύεται ο Σάββας Καλεντερίδης.

Οι τέσσερις άξονες του κουρδικού ζητήματος και το χαρτί που κρατάει και κουνάει στα χέρια της η Μόσχα, η οποία παίζει με Ερντογάν και Άσαντ στην ίδια διπλωματική σκακιέρα, προσπαθώντας να τους φέρει στο ίδιο τραπέζι των συνομιλιών. Μαγεία της ρωσικής διπλωματίας παράδειγμα προς μίμηση για την ελληνική εξωτερική πολιτική.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης κι επικεφαλής του infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή ZOOM στις 29 Νοεμβρίου 21.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail