Κι από τα κρύα ανέκδοτα, Ψυχρολουσία για το Ράδιο Αρβύλα

RyanMcGuire / pixabay
Κάτι πλάκες που σκαρώνει η ζωή. Καμία σχέση με εκείνες της γνωστής εκπομπής που αλίμονο σε εκείνον ή εκείνη που θα πιάσει στο στόμα της. Εξαιρώ τους πολιτικούς διότι αυτοί ως επί το πλείστον μας δουλεύουν όλους.

Του Στρατή Μαζίδη

Όμως το Ράδιο Αρβύλα έχει κυριολεκτικά εξευτελίσει ανθρώπους. Πολλές φορές μόνο για κάτι που είπαν ή έκαναν. Ή για τις επιλογές τους αν δεν είναι του συρμού της εποχής. Έχει εξευτελίσει τα θρησκευτικά "πιστεύω" ανθρώπων.

Επίσης όταν χρειάστηκε να καυτηριάσει το διαχωρισμό και τη διάκριση των πολιτών, το έκανε γαργάρα. Αντιρατσιστές αλλά μέχρι ενός σημείου.

Όχι οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν είναι ελέφαντες. Αλλά θα πρέπει να μάθουν ότι και η σάτιρα τελικά έχει όρια, πως το είχαν παρατραβήξει με εκείνους που θεωρούσαν πως τους έπαιρνε και πως πολλούς τους παρουσίαζαν ως ελέφαντες.

Κοινωνικά μηνύματα, πράσσειν άλογα και...πράσινα άλογα. Κηρύγματα και κούνημα του δακτύλου, ακόμη κι από τον μέχρι πρότινος τέταρτο της παρέας.

Τελικά τα κρύα ανέκδοτα τα διαδέχτηκε η αληθινή ψυχρολουσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail