Εκκλησία στου Γκύζη πληρώνει τα rapid test πιστών που δεν έχουν εμβολιαστεί

Vano_bot / pixabay
Μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, ο Επίτροπος ενός ιερού ναού στου Γκύζη, κ. Γιώργος Μπουκουβάλας είπε ότι την περασμένη Κυριακή ο ιερέας στην εκκλησία ανακοίνωσε πως για να μην ανακύψει το πρόβλημα να πει κάποιος από τον κόσμο πως δε διαθέτει τα χρήματα για το rapid test, τότε να πηγαίνει να το κάνει στο γειτονικό φαρμακείο Παρασκευές και Κυριακές.

«Πηγαίνουν και το υπερεκμεταλλεύονται ορισμένοι, αλλά δε μας νοιάζει», είπε ο κ. Μπουκουβάλας υπογραμμίζοντας πως στόχος του ναού είναι «να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι με διώξατε από την Εκκλησία».

Σύμφωνα με τον κ. Μπουκουβάλα, οι έλεγχοι στην είσοδο του ναού που θα περάσουν οι καθήμενοι γίνονται κανονικά και συμπλήρωσε ότι χθες Πέμπτη που δεν έβρεχε, οι πιστοί άναβαν το κερί στο εξωτερικό χώρο του ναού για ασφάλεια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail