Σε πρωτοφανή παγίδα του ISIS έπεσαν Σύριοι στρατιωτικοί - Αγωνία για την τύχη τους

Freepen.gr - Την περασμένη Πέμπτη, το ISIS κατάφερε να συλλάβει επτά μέλη των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιωματικού, στην έρημο της αλ Σούκνα, στην ανατολική Συρία, που βρίσκεται μεταξύ Παλμύρα και Ντέιρ Εζόρ.

«Άγνωστοι ένοπλοι φορώντας στολές των κυβερνητικών δυνάμεων έστησαν ένα εικονικό σημείο ελέγχου στον κεντρικό δρόμο στα περίχωρα της ερήμου Σούκνα και κατάφεραν να συλλάβουν επτά μέλη, συμπεριλαμβανομένου ενός αντισυνταγματάρχη, και πήραν το αυτοκίνητό τους Toyota, τα όπλα και τα πυρομαχικά που είχαν» δήλωσε στρατιωτική πηγή στο North Press.

«Οι ένοπλοι ύψωναν τη συριακή σημαία στο σημείο ελέγχου και οδηγούσαν κυβερνητικά αυτοκίνητα. Αφού συνέλαβαν τον αξιωματικό και τα μέλη, έκαψαν τις συριακές σημαίες αργότερα, ύψωσαν το λάβαρο του ISIS και τράπηκαν σε φυγή προς τα βάθη της ερήμου», πρόσθεσε η πηγή, η οποία αρνήθηκε να μιλήσει επωνύμως.

Το αυτοκίνητο είχε φύγει από την Παλμύρα με προορισμό τη Σούκνα για μια αναγνωριστική περιοδεία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail