Η Ουγγαρία δοκιμάζει τουρκικά drones καθώς εξετάζει πιθανή αγορά

Freepen.gr - Στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη από την Τουρκία εντοπίστηκαν σε στρατιωτική βάση στην Ουγγαρία, όπου τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εξετάζονται για προμήθεια, ανέφερε την Παρασκευή η τοπική ουγγρική εφημερίδα Magyar Nemzet.

Η πρώτη παρατήρηση τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Ουγγαρία έγινε στις 4 Νοεμβρίου, όταν ένα τοπικό κατάστημα εντόπισε ένα Karayel-SU στην αεροπορική βάση Papa, σημειώνοντας πως το drone δοκιμαζόταν σε εκπαιδευτική άσκηση από τον ουγγρικό στρατό πριν από μια πιθανή αγορά.

Η Ουγγαρία ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο να αναπτύξει τις δικές της δυνάμεις drones τα τελευταία χρόνια. Το Μάιο, ένας Ούγγρος αμυντικός αξιωματούχος δήλωσε πως η Βουδαπέστη εξετάζει την πιθανή απόκτηση οπλισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών από τουρκικές εταιρείες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail