Δηλώσεις "προβεβλημένων" επιστημόνων διαψεύδουν τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς

geralt / pixabay
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ" ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ

Οι πρόσφατες δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΑΠ κ. Παγώνη καθώς και του προέδρου του ΠΙΣ κ. Εξαδάκτυλου, καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα περί «επιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας».
Τουναντίον, οι αποκαλύψεις που πλέον λαμβάνουν την μορφή χιονοστιβάδας, ακόμα κι από επιστήμονες που στήριζαν μέχρι πρότινος την κυβερνητική πολιτική, επιβεβαιώνουν τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης, τα οποία η Ελληνική Λύση είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή. 

Εδώ όμως δε μιλάμε για «αριθμούς». Μιλάμε για απώλεια ανθρώπινων ζωών, που χάνονται την ώρα που η κυβέρνηση «βολεύει κόσμο», φτιάχνοντας νέες επιτροπές και το ΕΣΥ καταρρέει με Έλληνες να «ντανιάζονται» στα νοσοκομεία, λες και είναι «αντικείμενα»! 

Εάν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν το ελάχιστο ίχνος ευθιξίας, θα έπρεπε ήδη να έχουν υποβάλει την παραίτησή τους. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail