Ρωσικό πολεμικό πλοίο τρόμαξε το πλήρωμα αμερικανικού αντιτορπιλικού

Freepen.gr - Ένας απροσδόκητος ελιγμός ρωσικού πολεμικού πλοίου του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στα νερά της Θάλασσας της Ιαπωνίας τρόμαξε το πλήρωμα ενός αμερικανικού πολεμικού πλοίου, το οποίο προσπάθησε να εισβάλει στα χωρικά ύδατα της Ρωσίας, αλλά παραλίγο να εμβολίσει ένα ρωσικό ανθυποβρυχιακό πλοίο. Αυτό το περιστατικό θα ήταν πολύ σοβαρό πρόβλημα για την αμερικανική πλευρά, αφού στην πραγματικότητα θα μιλούσαμε για επίθεση, ενώ το πλήρωμα του αντιτορπιλικού «Chafee» αντιλήφθηκε το πρόβλημα όταν το ρωσικό πολεμικό πλοίο έβαλε την πλευρά του.

Μια επίθεση σε ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο με εμβολιασμό του θα είχε σχεδόν βέβαια πολύ τρομερές συνέπειες. Ταυτόχρονα, οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι ο ρωσικός στρατός σχεδόν σίγουρα θα είχε επιτεθεί στο αμερικανικό αντιτορπιλικό.

«Πρόσφατα, υπήρξε μια επικίνδυνη μετωπική σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών στη Θάλασσα της Ιαπωνίας. Ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο επιχείρησε να εισβάλει στα ρωσικά ύδατα, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις RF και έτσι προκάλεσε μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση. Συνειδητοποιώντας ότι ο αμερικανικός στρατός αγνόησε τις προειδοποιήσεις, ο καπετάνιος του πλοίου του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού δεν μπορούσε να αντέξει τέτοια αναίδεια. Τέτοια περιστατικά μπορούν πραγματικά να κάνουν τους Αμερικανούς άφωνους και πανικόβλητους», αναφέρει το Net Ease.

Σημειωτέον ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες όχι μόνο δεν παραδέχτηκαν την απόπειρα εισβολής στα ρωσικά χωρικά ύδατα, αλλά δήλωσαν επίσης έτοιμες να δράσουν κοντά στα ρωσικά σύνορα όπως το απαιτούσε η κατάσταση.

* πληροφορίες Avia

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail