Ακούστε τι είπε πνευμονολόγος του Ευαγγελισμού στην ΕΡΤ για τους νοσηλευόμενους εμβολιασμένους

Καθώς πολλά ακούγονται εκατέρωθεν, ας ακούσουμε τι λέει κι ένας άνθρωπος της πρώτης γραμμής, ο επικουρικός πνευμονολόγος Σταμάτης Τσιπιλής από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός μιλώντας στις 9 Νοεμβρίου στην κρατική τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, και σε άποψη προσωπικού και υλικοτεχνικό. Χρειάζονται οπωσδήποτε και μέτρα προστασίας και επαναλαμβανόμενα τεστ και στο νοσοκομείο γιατί φαίνεται πλέον ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν. 

Κοιτάξτε, πλέον οι εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν ένα 38% στο νοσοκομείο μας, και από ό,τι φαίνεται και πανελλαδικά

Πολλοί εμβολιασμένοι παρουσιάζουν συμπτώματα όπως και οι ανεμβολίαστοι. Βαριά δηλαδή, νοσούν με βαριές πνευμονίες, φτάνουν ακόμη και στο όριο της διασωλήνωσης

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα το ποσοστό των εμβολιασμένων στο νοσοκομείο που νοσηλεύονταν στην κλινική Covid ήτανε παραπάνω από τους ανεμβολίαστους»

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail