Ανεπιθύμητοι παντού! Οι ντόπιοι στο Χαλέπι ξεσηκώνονται κατά της Τουρκίας

Freepen.gr - Οι ντόπιοι στην πόλη Τελ Ριφάατ στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπίου τοποθετήθηκαν κατά της παρουσίας των τουρκικών δυνάμεων κατοχής στο συριακό έδαφος την Τετάρτη, καταδικάζοντας τις βάναυσες πρακτικές που διαπράττουν εναντίον αμάχων σε συνεργασία με τις τρομοκρατικές οργανώσεις.

Οι συμμετέχοντες στο περίπτερο ύψωσαν εθνικές σημαίες και πανό που ζητούσαν την αποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων κατοχής και την αντιμετώπιση των επιθετικών προσπαθειών της κατοχής να καταλάβουν περισσότερα εδάφη και να εκφοβίσουν τους ασφαλείς κατοίκους.

Εξέφρασαν υπερηφάνεια για τον Συριακό Αραβικό Στρατό και τον ηρωισμό του στην αντιμετώπιση κάθε ξένης επίθεσης, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή τους στα σπίτια και τα χωριά τους.

Οι ντόπιοι εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξή τους για την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και την σταθερή τους στάση ενάντια σε όλες τις απόπειρες διχοτόμησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail