Είδες η εμπλοκή στη Συρία; Πάνω από το 90% των Ρώσων στρατιωτικών πιλότων έχουν εμπειρία μάχης!

Freepen.gr - Πάνω από το 90% των Ρώσων στρατιωτικών πιλότων έχουν εμπειρία μάχης και μερικοί από αυτούς έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 400 εξόδους, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας στρατηγός Σεργκέι Σόιγκου σε ζωντανή μετάδοση του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya-1 την Κυριακή.

Σήμερα ο ρωσικός στρατός χαρακτηρίζεται από υψηλό μαχητικό πνεύμα, τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

«Πάνω από το ενενήντα τοις εκατό των πιλότων έχουν εμπειρία μάχης και μερικοί από αυτούς έχουν ρεκόρ 100 εξόδων, ενώ κάποιοι άλλοι διαθέτουν 400 εξόδους και αυτός είναι, φυσικά, ένας εντελώς διαφορετικός στρατός», είπε ο Σόιγκου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Μόσχα».

Στην πραγματικότητα, όλοι οι διοικητές σε όλα τα επίπεδα, οι διοικητές συνταγμάτων, ταξιαρχιών, μεραρχιών και στρατών, οι διοικητές των στρατιωτικών περιοχών και οι αρχηγοί του επιτελείου μέχρι διοικητές ταγμάτων έχουν περάσει από την πολεμική επιχείρηση στη Συρία, είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail