Ρωσικά ελικόπτερα Ka-52 δεν επιτρέπουν στα τουρκικά στρατεύματα να διεισδύσουν στη Συρία

Freepen.gr - Τα σύνορα της Συρίας βρίσκονται υπό τον έλεγχο ρωσικών στρατιωτικών αεροσκαφών.

Οι προθέσεις της Τουρκίας να μεταφέρει αρκετές χιλιάδες στρατιώτες, άρματα μάχης, πυροβολικό και άλλα όπλα στη Συρία για τη διεξαγωγή μιας μεγάλης κλίμακας στρατιωτικής επιχείρησης στο βόρειο τμήμα της Αραβικής Δημοκρατίας με πιθανό σκοπό την κατάληψη αυτής της περιοχής, ανάγκασε τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει στρατιωτικά αεροσκάφη στις βόρειες περιοχές της Αραβικής Δημοκρατίας.

Προς το παρόν, είναι γνωστό ότι οι ζώνες της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης "Κλαδί Ελιάς" και "Ασπίδα του Ευφράτη", οι περιοχές που συνορεύουν με αυτήν τη ζώνη, καθώς και τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας περιπολούν συνεχώς από τα ρωσικά Ka-52 μαχητικά ελικόπτερα, αναφέρει η ιστοσελίδα Avia.

Σύμφωνα με μια σειρά δεδομένων, ο ρωσικός στρατός απέτρεψε επανειλημμένα τις προσπάθειες της Τουρκίας να μεταφέρει τα στρατεύματά της στη Συρία και οι μαχητές να κινηθούν νοτιότερα. Μεταξύ άλλων, η ρωσική στρατιωτική αεροπορία επίσης δεν επιτρέπει την εμφάνιση σε αυτήν την περιοχή του αμερικανικού στρατού, οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει τις προθέσεις τους να αποκτήσουν θέση στο βόρειο τμήμα της Συρίας με πρόσχημα την αποτροπή της τουρκικής εισβολής.

Η φωτογραφία που παρουσιάζεται δείχνει μια άλλη επιχείρηση περιπολίας του ρωσικού στρατού χρησιμοποιώντας ελικόπτερα Ka-52 που παρακολουθούν στενά τεράστιες περιοχές και έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης.

Νωρίτερα στην παραμεθόρια περιοχή με την Τουρκία, καταρρίφθηκε ένα ρωσικό UAV Orlan-10, του οποίου η κατάρριψη φέρεται να υποβοηθήθηκε από τη χρήση ηλεκτρονικών συστημάτων πολέμου από τον τουρκικό στρατό. Σχεδόν αμέσως μετά, ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα Ka-52 εντοπίστηκαν κοντά στα τουρκικά σύνορα, τα οποία, κρίνοντας από το βίντεο, πραγματοποίησαν τον ελιγμό "καρουζέλ θανάτου".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail