Πλέον μετά το Πέραμα και η Αστυνομία θα κάνει ότι κοιμάται...

Τα επακόλουθα του συμβάντος στο Πέραμα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Κεντρικό ρόλο σε αυτό παίζουν και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία ως διαμορφωτές γνώμης -δυστυχώς- παρουσιάζουν τους αστυνομικούς σαν εγκληματίες. Όταν κάποιος επιλέγει να ζήσει ως κακοποιός αψηφώντας τα όρια του νόμου και των συνανθρώπων του, αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή διακινδυνεύει τόσο τη ζωή τη δική του όσο και των άλλων. Ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος δεν αποτελούσε εξαίρεση. 

Του Στρατή Μαζίδη

Του δόθηκε η ευκαιρία να σταματήσει στην καταδίωξη και να μην προκαλέσει χειρότερο κακό πέρα από αυτό που ήδη έκανε στον ιδιοκτήτη του οχήματος το οποίο είχε κλέψει. Δεν την άδραξε. Το τι συνέβη είναι γνωστό και σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία οι δράστες εμβόλισαν 5 δίκυκλα της ομάδας Δίας τραυματίζοντας επτά αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί τι έπρεπε να κάνουν; Ότι κοιμούνται όπως έχουν συμβουλεύσει τους νομοταγείς πολίτες; Ίσως. Ωστόσο επέλεξαν να αμυνθούν και σε μία συμπλοκή κανείς δεν μπορεί να προγνωρίζει την έκβασή της, αν και οι δεκάδες πυροβολισμοί προβληματίζουν. 

Επίσης διαβάζουμε πως η οικογένεια του νεκρού σεσημασμένου κακοποιού ζήτα δικαιοσύνη, με το αίσθημα της οποίας όμως δεν ανέθρεψε το χαμένο της μέλος ούτως ώστε σήμερα να ζει και η ζωή του να έχει μία άλλη πορεία και κατεύθυνση. 

Όσο για την αστυνομία, δεν αποκλείεται όποτε προκύπτει κάθε φορά κάτι αντίστοιχο, να κάνει ότι κοιμάται. Κι αν τυχόν ξυπνήσει, θα γυρίσει πλευρό για να έχει το κεφάλι της ήσυχο

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail