Μισθοφόροι της Τουρκίας σε φρικτό έγκλημα κατά εγκύου - Σε κατάσταση αμόκ δεν άκουγαν τις ικεσίες της!

Freepen.gr - Ένα απίστευτο γεγονός που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους μεταφέρει η σελίδα μας το οποίο αποκαλύπτει το πρακτορείο mezopotamyaajansi29.com και αφορά στη σφαγή, όπως αναφέρεται, εγκύου γυναίκας στο κατεχόμενο Αφρίν από μισθοφόρους των Τούρκων, καθώς την πέρασαν για βομβιστή αυτοκτονίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο E.M, συγγενής της Nemet Behcet Şexo που σφαγιάστηκε στο Αφρίν ενώ ήταν έγκυος είπε ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο λόγω εγκυμοσύνης και απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο από τις τουρκικές δυνάμεις και σφαγιάστηκε εκεί.
 
Βιασμοί, απαγωγές και δολοφονίες γυναικών πραγματοποιούνται στο καντόνι Αφρίν της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας, το οποίο η Τουρκία και οι ομάδες που υποστηρίζει κατέλαβαν τον 2018. Τους τελευταίους δύο μήνες, 219 άνθρωποι, κυρίως γυναίκες, έχουν απαχθεί στο Αφρίν. Στις 11 Οκτωβρίου, η 32χρονη Nemet Behcet Şexo, η οποία ήταν 6 μηνών έγκυος, δολοφονήθηκε μαζί με το μωρό της. Ο Οργανισμός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Αφρίν ανακοίνωσε τη δολοφονία της. Η οργάνωση σημείωσε ότι η Nemet Behcet Şexo δολοφονήθηκε από δυνάμεις που συνδέονται με την Τουρκία μετά την έκρηξη στην Kawa Dörtyolu, για την οποία ισχυρίστηκε ότι είχε «ήρθε για να ανατιναχτεί».
 
Μιλώντας στο NuJINHA, ο E.M., συγγενής της Nemet Behcet Shexo, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του για λόγους ασφαλείας, επέστησε την προσοχή στον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο Αφρίν και κάλεσε σε ευαισθητοποίηση.
 
ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
 
Ο συγγενής της Nemet Behcet Shexo, από το Αφρίν, δήλωσε ότι την ημέρα της έκρηξης στις 11 Οκτωβρίου, η Behcet Shexo ήταν έγκυος και ως εκ τούτου πήγε στο νοσοκομείο για έλεγχο. Η E.M είπε: «Η Nemet και ο σύζυγός της ξεκίνησαν για το νοσοκομείο Qmber στο κέντρο του Αφρίν. Όταν έφτασαν στο κέντρο της πόλης, έγινε μια έκρηξη. Ωστόσο, συνέχισαν να πηγαίνουν προς το νοσοκομείο. Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, οι συμμορίες είδαν την κοιλιά της και είπαν: «Ήρθες να ανατιναχτείς». Αν και η Νεμέτ προσπάθησε να εξηγήσει ότι ήταν έγκυος και πως η κοιλιά της μεγάλωνε εξαιτίας αυτού, δεν την πίστεψαν. Αντί να την πάνε στον γιατρό και να μάθουν αν είναι έγκυος, την έβγαλαν από το νοσοκομείο και της άσκησαν βία. Στη συνέχεια σκότωσαν το μωρό στην κοιλιά της κλωτσώντας το στο στομάχι. Ο 36χρονος σύζυγός της, Xelil Neisan, ο οποίος προσπαθούσε να τη σώσει επίσης βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε. Μαζί τους ήταν άλλοι δύο συγγενείς και παρενέβησαν. Ωστόσο, οι συμμορίες τους επιτέθηκαν δριμύτατα. Ως αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης, η Νεμέτ, η οποία ήταν παντρεμένη για 4 χρόνια και ήταν 6 μηνών έγκυος, δολοφονήθηκε. Ο σύζυγός της δεν μπορεί επίσης να σταθεί όρθιος λόγω του θανάτου της γυναίκας και του παιδιού του και της βίας που υπέστη».
 
ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ
 
Εφιστώντας την προσοχή στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο Αφρίν, ο Ε.Μ είπε ότι τα όργανα των ασθενών που προσήλθαν στο νοσοκομείο είχαν κλαπεί. Ο E.M είπε: «Θέλω όλος ο κόσμος να ακούσει τη φωνή μου και να δει τι συμβαίνει στο Αφρίν. Θέλω επίσης όλοι να υπερασπιστούν το Αφρίν και να υψώσουν τη φωνή τους. Τι έκανε αυτή η έγκυος για να τη δολοφονήσουν; Ο κόσμος είναι κουρασμένος. Τέλος στη βαρβαρότητα. Πόσο καιρό θα παραμείνουν σιωπηλοί;».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail