Τούρκος ψαράς απείλησε Έλληνα εντός χωρικών υδάτων ότι θα του κόψει το λαιμό - Προειδοποιεί ότι θα βάλει τούρκικη σημαία

Μια φοβερή καταγγελία έκανε ο ψαράς κ. Παρίσης Τσακύριος μιλώντας στο Open με επεισόδιο με Τούρκο ψαρά εντός ελληνικών υδάτων στο μισό μίλι από τους Φούρνους Ικαρίας, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Τούρκος ψαράς πήρε τα δίχτυα του κ. Τσακύριου. Ο Ελληνας αλιέας πλησίασε να τον ενημερώσει να σταματήσει να μην του πάρει τα εργαλεία και μόλις προειδοποίησε ότι θα καλέσει το λιμεναρχείο, ο Τούρκος έκανε χειρονομία πως θα του κόψει το λαιμό ενώ προχώρησε σε επικίνδυνους ελιγμούς παίρνοντας βόλτα με τα συρματόσχοινα το ελληνικό σκάφος.

Η ζημιά στα εργαλεία ξεπερνά τα 3.000 ευρώ ενώ παράλληλα κάηκε η μηχανή του καϊκιού καθώς ο κ. Τσακύριος αναγκάστηκε να εξαντλήσει τα όριά της για να ξεφύγει, η οποία κοστίζει 6.000 ευρώ.

«Γίνονται συνέχεια αυτά τα σκηνικά, δε λογαριάζουν τίποτα ούτε διεθνή ύδατα, ούτε τίποτα» λέει ο κ. Τσακύριος αποκαλύπτοντας πως αρκετοί αλιείς σκέπτονται να βάλουν πλέον τουρκική σημαία για να ψαρεύουν ανενόχλητοι, μιας και δεν τους προστατεύει κανείς αλλά και για να αποφύγουν τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στη χώρα μας για τις βιτζότρατες.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail