Η Γαλλία οργανώνει Διάσκεψη για τη Λιβύη κι η ερώτηση είναι: Θα καλέσει την Ελλάδα;

Freepen.gr - Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, ανακοίνωσε ότι η Γαλλία θα φιλοξενήσει διεθνή διάσκεψη για να συζητήσει την κατάσταση στη Λιβύη στις 12 Νοεμβρίου.

Η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση της διάσκεψης, η οποία θα πραγματοποιηθεί με σκοπό να διασφαλιστεί ότι οι εκλογές στη Λιβύη θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο ενώ θα συζητηθεί επίσης το ζήτημα των ξένων μαχητών και η αποχώρησή τους από τη χώρα.

Αυτή διπλωματική πρωτοβουλία έρχεται σε μια περίοδο αυξημένων πολιτικών εντάσεων στη χώρα, εν μέσω φόβων ότι εσωτερικές διαφορές και εξωτερικές παρεμβάσεις θα επηρεάσουν την έγκαιρη διεξαγωγή των εκλογών.

Ωστόσο τίθεται το εξής ερώτημα: Στη Διάσκεψη αυτή θα κληθεί να μετάσχει και η Ελλάδα; Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε σε πρώτο χρόνο πόσο φίλη και σύμμαχος είναι η Γαλλία, της οποίας αγοράζουμε με υψηλό κόστος μεταχειρισμένα αεροσκάφη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail