Δεν πίστευαν στα μάτια τους: Λογαριασμός ρεύματος πάνω από… 41.000 ευρώ!

Μέσα σε δυο μήνες πως είναι δυνατόν να καταναλώσουν δυο ηλικιωμένοι τόσο ρεύμα; - Ντουβρουτζά παραλίγο να πάθει ζευγάρι ηλικιωμένων, μόλις άνοιξε τον λογαριασμό του ρεύματος! Και είδαν ότι τους καλούσαν να πληρώσουν πάνω από 41 χιλιάδες ευρώ! Συγκεκριμένα το ποσό έφτανε τα 41.703 ευρώ και ενώ στο σπίτι υπάρχουν και φωτοβολταϊκά!

Από: newsbreak.gr

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην Κύπρο και την γκάφα -που κόντεψε να στείλει στο νοσοκομείο τους ηλικιωμένους- έκανε η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ).

Μάλιστα το ertnews.gr, σύμφωνα με την ΑΗΚ οι ηλικιωμένοι κατανάλωσαν το ρεύμα μέσα σε ένα δίμηνο (Ιούνιος-Αύγουστος) και θα έπρεπε να πληρώσουν το υπέρογκο ποσό μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου!

Την λύση έδωσε ο γιος του ζευγαριού. Τηλεφώνησε στην εταιρεία, η οποία αναγνώρισε το λάθος της και τελικά θα τους στείλουν νέο λογαριασμό, που θα είναι και ο αληθινός.

logariasmos reymatos

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail