Όταν ο Μητσοτάκης απαντούσε στην Πελώνη το 2018 ότι "πολιτική ευθύνη σημαίνει παραίτηση"

Ήταν 31 Ιουλίου του 2018 όταν ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως «αδυνατώ να αντιληφθώ τι σημαίνει πολιτική ευθύνη χωρίς παραίτηση» απαντώντας σε ερώτηση της τότε δημοσιογράφου της Καθημερινής, Αριστοτελίας Πελώνη..

«Οι Έλληνες ζητούν να μην ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία. Θέλουν ασφάλεια για τους ίδιους, τις οικογένειες τους και την περιουσία τους. Όχι άλλη στάχτη. Αναλαμβάνω από σήμερα την ευθύνη, δεν είμαι μόνος, έχω την ομάδα νέων και ικανών ανθρώπων για να αλλάξουμε την πολιτική προστασία».

Και κατέληγε ο σημερινός πρωθυπουργός:

«Και αύριο μπορεί να κληθούν να διαχειριστούν μια άλλη πυρκαγιά και ρωτώ σήμερα ποιος Ελληνας πολίτης έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν άλλη μια φυσική καταστροφή».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail