«Με τα Rafale, τα τουρκικά μαχητικά από απειλή για το Αιγαίο, θα είναι απλά στόχος»

haf.gr
Ο Στέφανος Καραβίδας, απόστρατος ιπτάμενος αξιωματικός και νυν εκπαιδευτής πτήσεων στο Αμπού Ντάμπι, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Πρώτο, και στην Πρώτη εκπομπή, για τις δυνατότητες των μαχητικών RAFALE. 

Ο έμπειρος πιλότος είπε, ότι το συγκεκριμένο μαχητικό είναι μία κορυφαία πλατφόρμα, η οποία έχει εξαιρετικές δυνατότητες, σε ότι αφορά την ευελιξία, την αυτονομία, την εμβέλεια, και την μεταφορά οπλικού φορτίου, γι’ αυτό και ακούμε συχνά, και δικαιολογημένα, τον όρο Game Changer. 

Τόνισε ότι τα RAFALE δεν έρχονται να καλύψουν κάποιο κενό, γιατί απλά δεν υπάρχει κενό. Έρχονται για να ανατρέψουν το υπάρχων ισοζύγιο ισχύος υπέρ μας και πλέον τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, από απειλή για το Αιγαίο, θα είναι απλά στόχος, και μάλιστα θα απειλούνται από την τροχοδρόμησή τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail