O κορονοϊός είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα για να αποκτήσουμε μια παγκόσμια συνείδηση;

qimono / pixabay
O κορονοϊός είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα για να αποκτήσουμε μια παγκόσμια συνείδηση - όχι εθνική συνείδηση - ότι ως άτομα μας απασχολει ό,τι απασχολεί όλον τον πλανήτη και αδιαφορούμε ή δεν προσέχουμε τι απασχολεί την δικη μας πατρίδα, τον δικό μας κόσμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωση μας. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Το αυτό με την περιβόητη κλιματική αλλαγή. Μας απασχολεί, ενώ η χώρα είναι μία από τις πιο καθαρές του πλανήτη, αφού ούτε βαριά βιομηχανία έχει, ενώ έχει απίστευτη φυσικη ομορφιά. 

Στην Ελλάδα μαίνεται ένας πόλεμος. Υπάρχει σαφής επίθεση στην ελληνική κοινωνία και την χώρα με ανοιχτά τρία τέσσερα βασικά μέτωπα, τα οποία ωστόσο ή δεν μας ενδιαφέρουν ή έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, γιατί η προπαγάνδα εστιάζει στο παγκόσμιο πρόβλημα του κορονοϊού. 

Ποια είναι τα μέτωπα;

1. Παράνομη μετανάστευση. Σαφής εποικισμός και αλλαγή πληθυσμιακής σύνθεσης, πολιτισμική διάβρωση και σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. 

2. Καταστροφή της ελληνικής φύσης και του περιβάλλοντος με την δημιουργία αιολικών "πάρκων" με τερατογενέσεις από σιδερα και τσιμέντα σε παρθένα βουνά και θάλασσες.

3 Συρρίκνωση του ελληνισμού και πιθανή απώλεια εδαφών.

4. Οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και πέρασμα της ελληνικής ιδιοκτησίας σε αλλοδαπούς.
Την ώρα που ασχολούμαστε με μάσκες, τεστ, εμβόλια αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και πάσα υγείας η Ελλάδα δέχεται επίθεση σε πολλά μέτωπα. 

Δεν είμαστε παγκόσμιοι πολίτες, γιατί όπως έχω ξαναπει έτσι δεν κατοχυρώνουμε κανένα δικαίωμα, αφού δεν έχουμε κανένα νομικό πλαίσιο να προστατεύει τα στοιχειώδη. Είμαστε έρμαιο. 

Είμαστε Έλληνες πολίτες, μας ενδιαφέρει η χώρα μας, το σπίτι μας. Προστατευόμαστε από το Σύνταγμα μας.

Ξεκολλάμε από την κορονοϊάδα και το παγκόσμιο πρόβλημα και εστιαζουμε σε αυτά που μας απειλούν πραγματικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail