«Ανθρώπινα λείψανα» βρέθηκαν στο μηχανισμό προσγείωσης του C-17 που αναχωρούσε από την Καμπούλ

Freepen.gr - Σύμφωνα με πληροφορίες του RT, ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στο μηχανισμό προσγείωσης αμερικανικού στρατιωτικού αεροπλάνου μετά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, με τρομακτικά μη επαληθευμένα πλάνα που υποδηλώνουν ότι δείχνουν ένα άτομο παγιδεύτηκε στο εξωτερικό του αεροπλάνου καθώς απογειωνόταν.

Χθεσινά βίντεο έδειχναν ξέφρενα πλήθη να προσπαθούν να προσκολληθούν στη γάστρα ενός αμερικανικού μεταφορικού αεροπλάνου C-17 καθώς έτρεχε στην άσφαλτο. Τουλάχιστον ένα άτομο πιστεύεται ότι μπλέχτηκε στο μηχανισμό προσγείωσης του σκάφους, σύμφωνα με πηγές που αναφέρονται από το Politico και τη Washington Post.

Ένα...εμπόδιο στο γρανάζι το έκανε «προσωρινά μη λειτουργικό», αναγκάζοντας το σκάφος να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση σε «κοντινή τρίτη χώρα», ανέφεραν τα πρατήρια.

Τα λείψανα του θύματος βρέθηκαν αμέσως μετά.

Σε πλάνα πολύ σκληρά για δημοσίευση, πιθανώς γυρισμένα μέσα από ένα παράθυρο από έναν επιβάτη στο αεροπλάνο, το άτομο εθεάθη παγιδευμένο έξω από το σκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης, αν και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς τραβήχτηκε το βίντεο ή πόσο μετά απογειώθηκε το C- 17.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail