Παρ’ ολίγον τραγωδία με το ρωσικό πυροσβεστικό αεροσκάφος Ιλιούσιν

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο έφερε στο φως το MEGA το οποίο αποκαλύπτει την παρ' ολίγον τραγωδία που πήγε να διαδραματιστεί στον αέρα.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση και προς όλα τα εναέρια μέσα μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Επαναλαμβάνω, μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Λυπάμαι που το λέω, αλλά μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο ο Αξιωματικός ελικόπτερου συντονισμού.

«Το Ιλιούσιν χωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια από εμάς. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή», καταλήγει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail