Τουρκικά ελικόπτερα το έβαλαν στα πόδια μόλις άνοιξαν πυρ οι Κούρδισσες

Freepen.gr - Το Κέντρο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG) ανέφερε τις ακόλουθες λεπτομέρειες σε γραπτή δήλωση σχετικά με τις ενέργειες των ανταρτών και τις επιθέσεις εισβολής του τουρκικού στρατού στο έδαφος του Κουρδιστάν στην Περιφέρεια Μετίνα:

Μεταξύ 20:30 και 23:00 στις 17 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε δραστηριότητα τουρκικών ελικοπτέρων πάνω από τη γραμμή Qaşura της περιοχής Μέτινα. Περίπου τις ίδιες ώρες, αντάρτες της YJA-Star (Ελεύθερα Γυναικεία Στρατεύματα) στοχοποίησαν τα τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα που επιχείρησαν να βομβαρδίσουν την περιοχή των χωριών Kêste και Hirore στην επαρχία Kani Masî της Amadiya και του Girê Martyr Çiya και Kela της Qûmriyê. Τα ελικόπτερα χτυπήθηκαν κι αναγκάστηκαν και έπρεπε να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Στις 18 και 19 Αυγούστου, μεταξύ 20:30 και 00:00, πραγματοποιήθηκε δραστηριότητα τουρκικών ελικοπτέρων πάνω από τη γραμμή Qaşura.

Στις 19 Αυγούστου, μεταξύ 10:05 και 10:10, το χωριό Şiyê στη συνοικία Dinartê της περιοχής Akrê, βομβαρδίστηκε τέσσερις φορές από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Αυγούστου, η περιοχή γύρω από τα χωριά Κέστε και Χιρόρε της επαρχίας Κάνι Μάσι της περιοχής Αμαντίγια βομβαρδίστηκε με οβιδοβόλα και όλμους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail