Απάντηση κυρ Παντελή από τον Τσιτσιπά;

nike159 / pixabay
Από το πρωί είναι θέμα στα ΜΜΕ κάποιες δηλώσεις του τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με το εμβόλιο το οποίο όπως δήλωσε δεν έχει κάνει, μετάσυνεχίζει με μία μάλλον ασαφή απάντηση που δε βγάζει κάποιο νόημα και καταλήγει σε δεύτερο χρόνο ερωτηθείς σχετικά ότι θα το κάνει αν γίνει υποχρεωτικό.

Του Στρατή Μαζίδη

Φυσικά το τι κάνει ο καθένας και η καθεμία, εμάς δεν μας ενδιαφέρει, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία ιατρική πράξη η οποία δεν αφορά κανέναν άλλον ει μη μόνο τον άμεσα εμπλεκόμενο.

Ωστόσο μου κάνουν εντύπωση τρία πράγματα.

Το πρώτο ότι μία αποστροφή ενός ανθρώπου 20 χρόνων γίνεται ξαφνικά μείζονα είδηση σε μέσαπροσκείμενα στην κυβέρνηση που του τραβούν λίγο το αυτί.

Το δεύτερο είτε ακόμα και υπουργός της κυβέρνησης αντί να ασχολείται με το χαρτοφυλάκιό του τρέχει να σχολιάζει το twitter τι είπε ο Τσιτσιπάς.

Και το τρίτο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός αφού μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει και δεν το κόβει λέγοντας ότι πρόκειται για προσωπικό του ζήτημα, δεν έχει κάποια σαφή θέση.

Το να λες ότι δεν το έκανα, κανείς δεν μου έχει πει τίποτα και κάποια στιγμή θα το κάνω, είμαι σίγουρος για αυτό ή ότι αν θα γίνει υποχρεωτικό θα το κάνω αυτό, δείχνει ότι δεν έχεις άποψη για το εμβόλιο, είτε υπέρ είτε κατά.

Εάν τα βάλεις κάτω όλα όσα σε αφορούν και καταλήξεις πως το εμβόλιο πρέπει να το κάνεις, τότε κακώς περιμένεις να γίνει υποχρεωτικό. Αν πάλι καταλήξεις ότι δεν πρέπει να το κάνεις, τότε κάκιστα θα προχωρήσεις με αυτό αν γίνει υποχρεωτικό. Αλλά είτε το ένα, είτε το άλλο, εσύ αποφασίζεις.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην έχεις ιδιαίτερη άποψη και να είσαι απλά κυρ Παντελής που θέλει την ησυχία του. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail