Πειθώ σημαίνει να πληρώνεις τα τεστ που έκανες δωρεάν για να δουλεύεις;

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε το πλέγμα των μέτρων κατά όσων δεν έχουν εμβολιαστεί, αφού προηγήθηκε ένα πολύμηνο bullying το οποίο κορυφώθηκε τα τελευταία 24ωρα χαρακτηρίζοντας τους ανθρώπους αυτούς ως ανήθικους, διότι αυτό σημαίνει όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτηρίζει την ως τώρα επιλογή τους ως μη ηθική αλλά και αποφασισμένους να τινάξουν στον αέρα το δημόσιο σύστημα υγείας κατά τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος σε μια άλλη χώρα θα είχε κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενά του. Ήτοι ότι υπάρχει δημόσιο σύστημα υγείας και δεύτερον πως ελήφθη τέτοια απόφαση.

Του Στρατή Μαζίδη

Έτσι λοιπόν διαβάζουμε για τον κλοιό που σφίγγει γύρω από όσους ακόμη δεν έχουν εμβολιαστεί, λες και πρόκειται για επικίνδυνους εγκληματίες.

Καθώς όμως τα μέτρα τους καθιστούν δακτυλοδεικτούμενους, αποκλεισμένους και υπό διαρκή έλεγχο, αυτό σημαίνει πως για την όποια τυχόν έξαρση της πανδημίας, δε θα ευθύνονται αυτοί αφού θα έχουν τρελαθεί στα τεστς ή θα έχουν πάει σπίτι τους αδυνατώντας να εργαστούν.

Πάντως ο υπουργός υγείας δεν έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος. Μπέρδεψε την αντισύλληψη με τα αντισηπτικά και μάλλον θα αισθανόταν πιο άνετα να τολμήσει να προσπαθήσει να μαρκάρει τον Γκάλη, παρά να αναλάβει τον άχαρο ρόλο να πει όσα είπε.

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται πολύ περίεργα την έννοια της πειθούς. Πχ ενώ επί τόσους μήνες διένειμε τα self tests, τώρα τα σταματά και αναγκάζει τον κόσμο να πληρώνει περίπου 40 ευρώ το μήνα [ή 80 για άλλους] τρέχοντας σε ιδιωτικά εργαστήρια. 

Επίσης ενώ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, όλα αυτά τα χρόνια πλήρωναν φόρους και εισφορές για κλάδο υγείας, ωστόσο τους αποκλείει από τη διεξαγωγή των δωρεάν rapid tests, όπου εκεί επιτρέπει την προσέλευση μόνο των εμβολιασμένων, καθώς κι αυτοί προσβάλλονται, μεταδίδουν, νοσούν κι αποθνήσκουν.

Κι αφού τελικά όλοι προσβάλλονται, μεταδίδουν, νοσούν κι αποθνήσκουν, γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Σε τι και ποιον εξυπηρετούν; Διαίρει και βασίλευε... Μια καλή αρχή για να ξεκινήσει κανείς το συλλογισμό του!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail