Τρελαμένοι οι Τούρκοι με το Γραφείο Αντιπροσωπείας των Κούρδων της Συρίας στη Γενεύη

Freepen.gr - Δελτίο Τύπου σχετικά με το άνοιγμα του γραφείου αντιπροσωπείας της Κουρδικής Αυτόνομης Διοίκησης της βορειο-ανατολικής Συρίας στη Γενεύη της Ελβετίας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Ελβετός πρέσβης στην Άγκυρα κλήθηκε στο Υπουργείο για να ακούσει τη διαμαρτυρία της Τουρκίας και να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το άνοιγμα του λεγόμενου γραφείου αντιπροσωπείας που συνδέεται με την τρομοκρατική οργάνωση PKK/YPG, με το όνομα "Γραφείο Αντιπροσωπείας της Αυτόνομης Διοίκησης της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας" στη Γενεύη της Ελβετίας.

Υπενθυμίζοντας στις ελβετικές αρχές τις προηγούμενες διαμαρτυρίες σχετικά με αυτό το θέμα, υπογραμμίστηκε πως οι προσπάθειες αυτής της αιματηρής τρομοκρατικής οργάνωσης και των συνδεδεμένων ομάδων της να διαδώσουν την προπαγάνδα και να αποκτήσουν νομιμότητα δεν πρέπει να επιτρέπονται με κανένα όνομα, όπως ένωση ή μη κυβερνητική οργάνωση, ή τις συνθήκες, και η τρομοκρατική τους προπαγάνδα πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Τονίζουμε ότι δεν πρέπει να γίνεται διάκριση μεταξύ τρομοκρατικών οργανώσεων στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Υπενθυμίζουμε σε εκείνους που αγκαλιάζουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις μόνο και μόνο επειδή αυτοί οι τρομοκράτες δεν τους στοχεύουν πως αυτή η μάστιγα μπορεί μια μέρα να τους πλήξει και αυτούς.

Η Τουρκία θα συνεχίσει αποφασιστικά τον αγώνα της ενάντια στο ΡΚΚ, το οποίο αναγνωρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση και από την ΕΕ, και τις συνδεδεμένες ομάδες του παντού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail