Τουρκάλα πυρόπληκτη συνελήφθη γιατί κατσάδιασε τον υπουργό Δασών!

Freepen.gr - Η αστυνομία στη νοτιοδυτική επαρχία Μούγλα της Τουρκίας συνέλαβε μια γυναίκα στην περιοχή Μίλας καθώς διαμαρτυρόταν, στον υπουργό Δασών Μπεκίρ Πακτεμιρλί, που επισκέφθηκε την περιοχή όπου μαίνονται δασικές πυρκαγιές εδώ και μέρες.

Η γυναίκα είχε διαμαρτυρηθεί για τον Πακντεμιρλί κατά την επίσκεψή του σε ένα χωριό που επλήγη από τις πυρκαγιές, φωνάζοντας στην κυβέρνηση να παραιτηθεί, ανέφερε η πύλη ειδήσεων KRT.

«Ο κύριος φτάνει μόλις τώρα», είπε η γυναίκα, αφού εργάστηκε για δύο ημέρες για να σβήσει τη φωτιά. «Σας περιμέναμε μέχρι τις 4:30 το πρωί, πού ήταν τα ελικόπτερα; Οι άνθρωποι έχασαν τα πάντα στη φωτιά. Πολεμήσαμε μέχρι το ξημέρωμα στα βουνά. Ντροπή σας», πρόσθεσε.

Ο υπουργός εγκατέλειψε την περιοχή λίγο αργότερα.

Το Μίλας είναι μεταξύ πολλών περιοχών στη Μούγλα που έχουν καταστραφεί από πυρκαγιές τις τελευταίες 10 ημέρες. Στην ευρύτερη περιοχή της Τουρκικής Ριβιέρας κατά μήκος της νοτιοδυτικής ακτής της χώρας έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 204 δασικές πυρκαγιές ποικίλης έντασης σε 44 επαρχίες, μερικές από τις οποίες έκαιγαν από την πρώτη μέρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail