Η βεβήλωση των νεκρών τιμωρήθηκε: Πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε σαμποτάζ των Κούρδων

Freepen.gr - Πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και οκτώ άλλοι τραυματίστηκαν σε επιχείρηση σαμποτάζ στο Αφρίν. Η δράση ήταν μια πράξη εκδίκησης ενάντια στην βεβήλωση των τάφων των μαρτύρων.

Οι Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Αφρίν ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και οκτώ άλλοι τραυματίστηκαν σε επιχείρηση σαμποτάζ στο κατεχόμενο Αφρίν. Η επιχείρηση ήτααν χτύπημα εκδίκηση λόγω της βεβηλώσεως τάφων μαρτύρων.

Ο στόχος του σαμποτάζ ήταν ένας θωρακισμένος μεταφορέας προσωπικού τύπου BMC Kirpi (tr. Hedgehog), ο οποίος μετακινείτο στην περιοχή Shera στο δρόμο μεταξύ των πόλεων Mereskê και Meryeminê. Η εκρηκτική συσκευή που είχε τοποθετηθεί προηγουμένως πυροδοτήθηκε με τηλεχειρισμό, όπως φαίνεται και σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το ANHA.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail