Η Babcock ετοιμάζει το τόξο της εν όψει DEFEA για την Arrowhead 140 για το Πολεμικό Ναυτικό

Freepen.gr - Η Babcock, η εταιρεία αεροδιαστημικής, άμυνας και ασφάλειας, ετοιμάζεται να επιδείξει το σχεδιασμό της φρεγάτας που προτείνει για το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Άμυνας DEFEA στην Αθήνα το διάστημα 13-15 Ιουλίου.

Με την υποστήριξη της βρετανικής κυβέρνησης, η Babcock βελτιστοποίησε το πρόγραμμά του για να παρέχει στο Ελληνικό Ναυτικό πρόγραμμα αναβάθμισης των τεσσάρων φρεγατών Hydra Class, ενδιάμεση λύση και τέσσερις φρεγάτες Babcock Arrowhead 140.

Η βιομηχανική στρατηγική της Babcock θα μπορούσε να υποστηρίξει τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών εγκαταστάσεων ναυπηγείων, υποστηριζόμενη από προτάσεις συνεργασίας με την ελληνική βιομηχανία για την ανάπτυξη τοπικού εργατικού δυναμικού και τη μεταφορά γνώσεων και τεχνολογίας στην ευρύτερη εγχώρια εφοδιαστική αλυσίδα ναυπηγικής και επισκευής πλοίων, ως μέρος της δέσμευσης της εταιρείας στην Ελλάδα.

Ανώτερα μέλη της ομάδας της Babcock θα βρίσκονται στην DEFEA, για να μιλήσουν με τους αντιπροσώπους σχετικά με την παγκόσμια εμπειρία φρεγάτων της εταιρείας που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Ελληνικού Ναυτικού.

Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη της Arrowhead 140 ως της νέας φρεγάτας Type 31 του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου, την περισσότερο από μια δεκαετία σχεδιασμού, κατασκευή και υποστήριξη στο πρόγραμμα αεροπλανοφόρων Queen Elizabeth Class του Ηνωμένου Βασιλείου, την ανάπτυξη πλοίων υπεράκτιας περιπολίας για την ιρλανδική ναυτική υπηρεσία και ένα ευρύ φάσμα διεθνών έργων για μικρά έως μεσαία σκάφη.

«Η Babcock θα φέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων μεταφοράς τεχνολογίας και εστιασμένων επιλογών υποστήριξης που θα επιτρέψουν στην ελληνική βιομηχανία να κατασκευάσει τη φρεγάτα Arrowhead 140 στην Ελλάδα», δήλωσε ο Will Erith, Διευθύνων Σύμβουλος Marine, Babcock.

«Η DEFEA παρέχει μια φανταστική πλατφόρμα για εμάς να συνεχίσουμε αυτές τις συζητήσεις και να χτίσουμε την αναπτυσσόμενη βιομηχανική μας βάση για αυτό το έργο. Ανυπομονούμε για την έκθεση».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail