Ο Ερντογάν τους στέλνει όρθιους, οι Κούρδοι τους επιστρέφουν ξάπλα: Ακόμη 6 Τούρκοι έφυγαν οριζόντια

Freepen.gr - Το Κέντρο Τύπου της HPG ανακοίνωσε ότι 6 Τούρκοι στρατιώτες εισβολείς σκοτώθηκαν στη Μετίνα και στο Ξακούρκ στις επαναστατικές εκστρατείες που ξεκίνησαν ενάντια στην εισβολή τουρκικού κράτους, μεταδίδει το πρακτορείο ANF.

Σε γραπτή δήλωση, το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG-BİM) δήλωσε ότι οι ενέργειες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των επαναστατικών εκστρατειών Cenga Xabur και Bazên Zagrosê. Σύμφωνα με τη δήλωση, 3 Τούρκοι σκοτώθηκαν στην περιοχή Metina και 3 άλλοι στην περιοχή Xakurke.

Στις 7 Ιουλίου, στις 19:30, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη ανταρτική δράση εναντίον των εισβολέων στο λόφο Koordîne. Η πρώτη ομάδα των μαχητών στόχευσε σε μια θέση εξουδετερώνοντας δύο Τούρκους στρατιώτους που βρίσκονταν εκεί. Η δεύτερη ομάδα ανταρτών έπληξε μια άλλη θέση των τουρκικών δυνάμεων στο λόφο. Η στοχευμένη θέση καταστράφηκε και σκοτώθηκε ένας εισβολέας.

Σε αυτή τη δράση, η οποία χρησιμοποίησε τις νεώτερες ανταρτικές τακτικές , σκοτώθηκαν συνολικά 3 εισβολείς και 2 θέσεις καταστράφηκαν εντελώς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail