Επί 18 μήνες ζούμε τις επόμενες πολύ κρίσιμες 15 ημέρες

mariohagen / pixabay
18 μήνες ζούμε μία παράνοια με τις επόμενες 15 ημέρες πολύ κρίσιμες, οι οποίες έγιναν τελικά σχεδόν δύο χρόνια, με μάσκες, κλειδωμένοι μέσα στα σπίτια, με τα σχολεία να ανοιγοκλείνουν κάθε τρεις και λίγο, με περιορισμούς στην κυκλοφορία, με υπέρογκα βλακώδη πρόστιμα, με κυνήγι στον έναν που πήγε για ψάρεμα και στον άλλον που πήγε για κολύμπι, με ένα πάνελ αστείων να κάνει τον μπαμπούλα κάθε μέρα στα κανάλια, με διαγγέλματα αρχηγού κράτους για να φοράμε μασκούλες, με κατηγορίες κατά παιδιών ότι σκοτώνουν τους παππούδες τους, με κατηγορίες κατά των νέων ότι κι αυτοί σκοτώνουν όποιον βρουν, με θεοποίηση διάφορων τραγελαφικών φιγουρατζήδων και τέλος με απαρτχάιντ καλών εμβολιασμένων και κακών ανεμβολίαστων.

18 μήνες παίζουν με τα νεύρα μας, με την ψυχολογία μας, καταστρέφουν τις ζωές μας.
Από τους 24 μήνες που κυβερνά ο Μητσοτάκης τους 18 κυβερνά με δημιουργία καθεστώτος φόβου, διώξεων και καραντίνας για κάτι ήπιο, όπως δείχνουν τα ίδια τα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Και έρχονται μετά από 2 χρόνια και πανηγυρίζουν που είναι στην εξουσία, αντί να κρύβονται. 6 μήνες έκαναν ότι κυβερνούν και μετά μας κλείδωσαν όλους και έβαλαν τον αυτόματο. Και νομίζει ότι αυτό θα συνεχιστεί εις τον αιώνα των αιώνων αμήν.

Αμ δε!
Τις ζωές μας πίσω, γιατί μας έχει γυρίσει το μάτι.

Ελένη Παπαδοπούλου

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail