Βρετανικό F-35 παρακολουθεί τους ρωσικούς ναυτικούς ελιγμούς στη Μεσόγειο

Freepen.gr - Ένα μαχητικό F-35 του Ηνωμένου Βασιλείου πέταξε πάνω από τη ρωσική ναυτική ομάδα που πραγματοποιεί ασκήσεις στη Μεσόγειο Θάλασσα, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας τη Δευτέρα.

Το βίντεο δείχνει ένα μαχητικό F-35B με την ικανότητα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης, που διαθέτει το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό ξεκίνησε ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο στις 25 Ιουνίου. Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν πέντε πολεμικά πλοία, συμπεριλαμβανομένου του πυραυλικού καταδρομικού Moskva, των φρεγάτων Ναύαρχος Έσσεν και Ναύαρχου Μακάροφ και των υποβρυχίων Stary Oskol και Rostov-on-Don. Επίσης, ανθυποβρυχιακά πολεμικά αεροσκάφη Tu-142MK και Il-38, βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας Tu-22M3 και μαχητικά MiG-31K μετέχουν στις ασκήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail