Νέα μεγάλη ατιμία της Γερμανίας: Προσκάλεσε το...Μαρόκο στη Διάσκεψη για τη Λιβύη κι απέκλεισε ξανά την Ελλάδα

Chickenonline / pixabay
Freepen.gr - Η Γερμανία κάλεσε το Μαρόκο να συμμετάσχει στην προσεχή Διεθνή Διάσκεψη για τη Λιβύη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στο Βερολίνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Morocco Telegraph.

Πρόσθεσε ότι η πρόσκληση έχει σταλεί και η απάντηση του Μαρόκου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Η εφημερίδα σημείωσε ότι η γερμανική πρόσκληση δεν έλαβε υπόψη την επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, τις τελευταίες αρκετές εβδομάδες.

Κι ενώ η Γερμανία προσκαλεί το Μαρόκο, απέκλεισε για δεύτερη φορά την Ελλάδα, η οποία είναι άμεσα ενδιαφερόμενη και συνορεύουσα σε περιοχές κυριαρχικών δικαιωμάτων στη θάλασσα!

Την Πέμπτη, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη γερμανική επιλογή να μην προσκαλέσει την Ελλάδα στη δεύτερη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.

«Η Ελλάδα έχει άμεση επικοινωνία με τη Λιβύη. Παρ 'όλα αυτά, είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι που η Γερμανία, εμμένουσα με την στρατηγική της, δεν μας προσκάλεσε ξανά στη σύνοδο κορυφής της Λιβύης », ανήρτησε στο Twitter.

Συμπερασματικά, η Γερμανία υποβάθμισε και γελοιοποίησε τη χώρα μας διεθνώς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail