Επιστήμονες της πλάκας ή κυβέρνηση άσχετων;

Για να μπει σε έναν αμιγή χώρο ένα παιδί αρκεί το σελφ τεστ. Αλλά επειδή μάλλον τα σελφ τέστ δε βγάζουν αποτέλεσμα σωστό αποφάσισαν ότι οι ενήλικες πρέπει να κάνουν ράπιντ. Τι λάθος; Με ποιά λογική στο παιδί το σελφ βγάζει σωστό αποτέλεσμα και στους γονείς του όχι άρα χρειάζεται ράπιντ; Φυσικά με καμία επιστημονική λογική εκτός και αν την εφεύρουν πάλι... 

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Στην περίπτωση αυτή για το παιδί οι γονείς θα πληρώσουν 7 το σελφ και επιπλέον ότι αγοράσει και οι γονείς του 20 ευρώ έκαστος και ότι αγοράσουν.

Προσέξτε τώρα σε καθαρά μαθηματικά τι σημαίνει αυτό. Μια οικογένεια 2 γονέων με 2 παιδιά (δλδ ο κλασσικός τύπος ελληνικής οικογένειας) θα χρειαστούν: 

40 ευρώ για ραπιντ οι γονείς + 6 ευρώ οι καφέδες τους.
14 ευρώ για σελφ τα παιδιά + 6 ευρώ οι χυμοί τους. 

Δηλαδή το κόστος εξόδου από 12 ευρώ για μια οικογένεια ανεβαίνει στα 66 ευρώ (αύξηση 300%).  Αν λοιπόν δεν υπάρχει και εδώ κανένας περίεργος ξάδελφος δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω... γιατί η λογική έχει τερματιστεί. 

Και επίσης πως ο μαγαζάτορας θα ταυτοποιεί ότι όντως το κοβιντόχαρτο ανήκει σε αυτόν που το επιδεικνύει από τη στιγμή που ρητά απαγορεύεται ο έλεγχος της ταυτότητας;

Με τον έλεγχο της ταυτότητας αμέσως ενεργοποιούνται οι διατάξεις περί προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αφού ο μαγαζάτορας έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα όπως ο ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου ταυτότητας, η ημερομηνία και ο τόπος γέννησης μέχρι και στην ομάδα αίματος, την δουλειά που κάνεις (ιδιαίτερα οι αστυνομικοί, οι στρατιωτικοί, οι πυροσβέστες, οι λιμενικοί και όλοι όσοι έχουν ειδικά δελτία ταυτότητας). 

Φανταστείτε λοιπόν αστυνομικό της ασφάλειας να μπαίνει σε καφέ στα Εξάρχεια και βγάζει ταυτότητα.

Βέβαια η κυβέρνηση έχει ένα άλλο πρόβλημα. Όλοι αυτοί που πλέον αποφασίζουν να μην εμβολιαστούν αντί να μειώνονται αυξάνονται [απόδειξη ότι παρόλα τα 18000 ραντεβού νέων ο υπεύθυνος εμβολιασμών κ. Θεμιστοκλέους χθες παραδέχθηκε σε τηλεοπτικό κανάλι ΚΑΜΨΗ στα ραντεβού] που σημαίνει ότι το κράτος θα χάσει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά από το σπάσιμο της αλυσίδας της κυκλικής καταναλωτικής οικονομίας. 

Θα γίνει ότι ακριβώς έγινε το 2011 (που οδήγησε στο μνημόνιο 2) και το 2015 (που οδήγησε στο μνημόνιο 3). 

Φυσικά έρχεται ο γνωστός λαγός - κωλοτούμπας γνωστός και ως ο αλλαξοκομματάκιας ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος) Υπουργός και λέει ότι εξαιτίας των ανεμβολίαστων η χώρα μας κινδυνεύει με ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή το φθινόπωρο. 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ επειδή ξέρει ότι με τους εκβιασμούς και τα δωράκια ακόμα και οι εμβολιασμένοι αισθάνονται από κορόιδα έως και εξαπατημένοι με αποτέλεσμα τόσο το κίνημα των σκεπτικιστών όσο και των αντιεμβολιαστών να πολλαπλασιαστούν οπότε είναι πλέον πολύ εύκολο να ρίξουν κάπου την ευθύνη και να αποποιηθούν τα δικές τους ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες στην διαχείριση της πανδημίας και των λανθασμένων αποφάσεων κυβέρνησης και ειδικών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail