Οι απελπισμένες προσπάθειες του Κιέβου να προκαλέσει νέο πόλεμο στην Ουκρανία

Freepen.gr - Σύμφωνα με τις αναφορές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (ΛΔΚ), στις 21 Ιουνίου, στα βορειοδυτικά προάστια της πόλης Ντόνετσκ, τέσσερις στρατιώτες του ΛΔΚ σκοτώθηκαν και πέντε ακόμη τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού από ουκρανικά στρατεύματα.

«Σήμερα, στις 10.10 π.μ., ως αποτέλεσμα πυρκαγιάς στις θέσεις των μονάδων της Λαϊκής πολιτοφυλακής κοντά στον οικισμό Lozove, τρεις από τους στρατιώτες μας σκοτώθηκαν από την 28η ξεχωριστή μηχανοκίνητη ταξιαρχία πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά. , "Διαβάζει η έκθεση.

Προφανώς, η ουκρανική διοίκηση είναι απελπισμένη να προκαλέσει μια απάντηση από τους εχθρούς της, προκειμένου να προσελκύσει και πάλι την εξασθενημένη προσοχή των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ.

Ωστόσο, τα πρόσφατα γεγονότα στις πρώτες γραμμές της Ανατολικής Ουκρανίας, καθώς και η επικαιροποιημένη μορφή της διεθνούς συζήτησης μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, οδήγησαν στο γεγονός ότι έχει αλλάξει η αντίληψη αυτών που θεωρούνται σύμμαχοι από τους Ουκρανούς Ναζί.

Υπάρχει μια προφανής εξήγηση: το ουκρανικό καθεστώς έχει παίξει πολύ καιρό με τη νεοναζιστική του ιδεολογία. Δυτικοί δάσκαλοι μαριονετών επιτρέπουν πολλά για τους πελάτες τους, όπως ψέματα, σφαγές, στρατιωτικές προκλήσεις κ.λπ. αλλά παραμένει μια κόκκινη γραμμή: ό, τι κάνει ο πελάτης πρέπει να γίνει με τον τρόπο που θα μπορούσε εύκολα να τυλιχτεί σε όμορφες συσκευασίες και να προσφερθεί στα καλύτερά του το δυτικό εσωτερικό ακροατήριο, σημειώνει το southfront.org.

Το επίσημο Κίεβο διασχίζει αυτήν την κόκκινη γραμμή, ιδιαίτερα, διεξάγοντας την εκστρατεία του δοξασμού των ναζί εγκληματιών. προσπαθώντας να πιέσει τους «διεθνείς συμμάχους» του, παρέχοντας κατάφωρη παραπληροφόρηση καλύπτοντας απίστευτη διαφθορά, συμπεριλαμβανομένης της υπεξαίρεσης της δυτικής οικονομικής βοήθειας και, τέλος, προφανώς αγνοώντας τα συμφέροντα των δυτικών συμμάχων τους, είτε της Πολωνίας, της Γερμανίας είτε των ΗΠΑ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail