Ρώσικα Su-27 αναχαίτισαν γαλλικά Mirage-2000 πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα

Russian Defence Ministry Press Office
Freepen.gr - Ρώσικα μαχητικά αεροσκάφη Su-27 απογειώθηκαν για να αναχαιτίσουν τακτικά αεροσκάφη της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε τη Δευτέρα στους δημοσιογράφους το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας της Ρωσίας (στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας).

Τα ρωσικά ραντάρ εντόπισαν στόχους αέρα που πλησίαζαν τον εθνικό εναέριο χώρο της Ρωσίας. Τα μαχητικά αεροσκάφη Su-27 των μονάδων αεροπορικής άμυνας της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας που ήταν σε επιφυλακή απογειώθηκαν για να αναχαιτίσουν τα αεροσκάφη.

"Τα πληρώματα των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών αναγνώρισαν τους αεροπορικούς στόχους ως τακτικά αεροσκάφη Mirage-2000 της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας και τα αναχαίτισαν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα", ανέφερε το εθνικό κέντρο.

Δεν υπήρξε μη εξουσιοδοτημένη είσοδος στον εναέριο χώρο της Ρωσίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail