Στον αέρα οι αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα

JESHOOTS-com / pixabay
Στον αέρα βρίσκεται η προοπτική της έναρξης ροής Ρώσων τουριστών προς τη χώρα μας από τις 15 Μαΐου που ήταν ο αρχικός στόχος. Επί του παρόντος καταβάλλονται σοβαρές προσπάθειες να ξεπεραστούν οι επιφυλάξεις κυρίως της ρωσικής πλευράς αλλά μέχρι στιγμής όμως δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ ούτε ξεκαθαρίζει η κατάσταση ως προς τις άδειες για πρόσθετες απευθείας αεροπορικές πτήσεις προς την Ελλάδα που έχουν ζητηθεί και αναμένονται από το αρμόδιο συντονιστικό κέντρο της ρωσικής κυβέρνησης.

Γίνεται λόγος για τους κλασσικούς προορισμούς των Ρώσων τουριστών όπως η Κρήτη, η Ρόδος και τα Επτάνησα εκτός δηλαδή από τις πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη που ήδη γίνονται αλλά με όριο 4.000 επιβατών ανά εβδομάδα.

Όπως σημειώνει ο ανταποκριτής του ΟΡΕΝ από τη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός ο στόχος της 15ης Μαΐου έχει χαθεί αλλά καταβάλλονται προσπάθειες να μην υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail