Ερντογάν σε Πούτιν: Ο κόσμος πρέπει να δώσει στο Ισραήλ ένα «δυνατό» μάθημα

Freepen.gr - Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι ο κόσμος πρέπει να δώσει στο Ισραήλ ένα «ισχυρό» μάθημα την Τετάρτη σε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος προέτρεψε το Ισραήλ και τους Παλαιστινίους να σταματήσουν τις μάχες, ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Εκφράστηκε σοβαρή ανησυχία για τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις και τον αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν», ανέφερε το Κρεμλίνο σε δήλωση, προσθέτοντας ότι ο Πούτιν «κάλεσε τις δύο πλευρές να μειώσουν τις εντάσεις και να επιλύσουν ειρηνικά τα αναδυόμενα ζητήματα».

Ο κόσμος πρέπει να δώσει στο Ισραήλ ένα «ισχυρό και αποτρεπτικό» μάθημα που είπε ο Ερντογάν στον Πούτιν, καθώς το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την αυξανόμενη ισραηλινο-παλαιστινιακή βία.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, του οποίου η Ρωσία είναι μόνιμο μέλος, πρέπει «να δώσει αποφασιστικά και σαφή μηνύματα στο Ισραήλ για να σταματήσει τις επιθέσεις του», δήλωσε ο Ερντογάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail