Η Ουκρανία αναπτύσσει το πρώτο μη επανδρωμένο ελικόπτερο επίθεσης!

Oleksandr Mamay

Freepen.gr - Η ουκρανική ιδιωτική εταιρεία άμυνας Ramzay αναπτύσσει ένα μη επανδρωμένο ελικόπτερο μάχης που θα μπορεί να εκτελεί μια σειρά αποστολών όπως επιτήρησης, επικοινωνιών και επίθεσης.

Οι πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου μη επανδρωμένου ελικοπτέρου επίθεσης έχουν τραβηχτεί από τον Oleksandr Mamay και κοινοποιήθηκαν στη σελίδα του στο Facebook.

Το νέο drone είναι ένα περιστροφικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα που έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί διάφορες αποστολές, όπως παρατήρηση, παρακολούθηση, επιτήρηση, αναγνώριση, ηλεκτρονικά αντίμετρα και επίθεση στο έδαφος.

Το στροφείο απογειώνεται κατακόρυφα χρησιμοποιώντας έναν κύριο ρότορα δύο ελίκων με μια κεφαλή.

Η χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου είναι 200 ​​κιλά. Το ελικόπτερο drone μπορεί να είναι οπλισμένο με πυραύλους χωρίς καθοδήγηση, πυρομαχικά ακριβείας, αντιαρματικούς πυραύλους και βαριά πολυβόλα.

Η Ramzay θα παρουσιάσει για πρώτη φορά δημόσια το νέο μη επανδρωμένο ελικόπτερο επίθεσης στην ετήσια έκθεση Arms and Security στο Κίεβο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail