Ο πατέρας στη φυλακή, η μάνα πέθανε και το παιδί με συγγενείς γιατί έτσι...θέλει ο Ερντογάν

Freepen.gr - Μια ακόμη οικογένεια έπεσε θύμα της δίωξης κατά πάντων μετά το πραξικόπημα-οπερέτα της Τουρκίας, καθώς η σύζυγος του Γιουσούφ Κοσκούν, πρώην δασκάλου που συνελήφθη με την κατηγορία της τρομοκρατίας, πέθανε χθες, αφήνοντας τα παιδιά τους να φροντίζονται από συγγενείς, ανέφερε το Κέντρο Ελευθερίας της Στοκχόλμης επικαλούμενο το Bold Medya.

Η Γεσίμ Κοσκούν, 44 ετών, διαγνώστηκε με αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), μια προοδευτική νόσο του νευρικού συστήματος που προκαλεί απώλεια ελέγχου των μυών, μετά τη σύλληψη του συζύγου της πριν από σχεδόν πέντε χρόνια. Η Κοσκούν περιορίστηκε σε αναπηρική καρέκλα και δεν μπορούσε να επισκεφτεί τον φυλακισμένο σύζυγό της.

Αφού υπέστη αιμορραγία εγκεφάλου πριν από πέντε μήνες, η Κοσκούν έπεσε σε κώμα. Ο Γιουσούφ Κοσκούν μπόρεσε να δει τη γυναίκα του για τελευταία φορά πριν από το θάνατό της, χάρη στην ειδική άδεια της διοίκησης των φυλακών. Τα παιδιά του ζευγαριού είναι αυτή τη στιγμή με τη γιαγιά τους στο χωριό της.

Ο Γιουσούφ Κοσκούν, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2017 λόγω φερόμενων δεσμών με το κίνημα Gülen και καταδικάστηκε σε 13 χρόνια, εννέα μήνες φυλάκιση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail