Γιατί η δήλωση Τζαβάρα αποτελεί «βόμβα» για την κυβέρνηση

primeminister.gr
Οι πληροφορίες για υποψηφιότητα Σκυλακάκη στην Ηλεία - Το Μαξίμου θα βρει μπροστά του τους βουλευτές «χωρίς προοπτική».

Από: ieidiseis.gr - Βασίλης Σκουρής

Σε μείζον πρόβλημα για το κυβερνών κόμμα ενδέχεται να εξελιχθούν οι «βουλευτές χωρίς προοπτική», που νοιώθουν ότι η ηγεσία επιδιώκει να τους θέσει εκτός Βουλής για διαφορετικούς λόγους τον καθένα!

Το καπάκι από τη χύτρα που το νερό βράζει, πετάχτηκε με τη δήλωση-βόμβα ενός επιφανούς κοινοβουλευτικού άνδρα, του Κώστα Τζαβάρα! Ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε απογοητευμένος και ανακοίνωσε ότι δεν κατεβαίνει ξανά υποψήφιος.

Παλαιός και ιδιαίτερα έμπειρος κοινοβουλευτικός ο Κώστας Τζαβάρας φέρεται να εκτιμά ότι το Μαξίμου «τον έχει για σφάξιμο»! Η εκτίμησή του, που στηριζόταν στο ότι τα δικά του αιτήματα για την περιοχή του δεν ετύγχαναν της προσοχής που άρμοζε, κατ΄ ουσίαν πετιούνταν στον κάλαθο των αχρήστων, φαίνεται να έγινε βεβαιότητα από τις πληροφορίες που φέρουν τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη να είναι υποψήφιος στο νομό. Είναι δε σαφές πως ο Κώστας Τζαβάρας, «ελεύθερος» πλέον από τη μάχη του σταυρού, δεν θα έχει πρόβλημα να πει αλήθειες που άλλοι βουλευτές δεν μπορούν να πουν χωρίς να μπορεί να κατηγορηθεί ότι το κάνει για τα «σταυρουλάκια».

Το μεγάλο βεβαίως πρόβλημα για το Μαξίμου δεν είναι ο Κώστας Τζαβάρας. Είναι οι βουλευτές που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτόν και που αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες της στήλης, ξεπερνούν τους δέκα!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail