Έπεσε με το όχημά του στη θάλασσα - Μπόρεσε να απεγκλωβιστεί μόνος του

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Κύμης, από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή του “ΠΛΑΤΑΝΑ” επί της παραλιακής οδού Κύμης - Αλιβερίου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ο 49χρονος ιδιοκτήτης και μοναδικός επιβαίνων του οχήματος, είχε εξέλθει με ίδιες δυνάμεις από τη θάλασσα, ενώ το εν λόγω όχημα ανελκύστηκε με μέριμνα του Λιμεναρχείου Κύμης.

Κατά δήλωση του ο οδηγός του ως άνω οχήματος, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε βραχώδη ακτή και στη συνέχεια να καταλήξει εντός του ύδατος. Ο ανωτέρω διεκομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από την οικία Λιμενική Αρχή, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail