Κεντρική Συρία: Πάνω από 60 τρομοκράτες του ISIS εξαερώθηκαν σε ρωσικές επιθέσεις

Russian Su-25 attack aircraft take off from the Khmeimim airbase in Syria. Dmitriy Vinogradov/RIA Novosti
Freepen.gr - Τουλάχιστον 27 τρομοκράτες του ISIS σκοτώθηκαν και 41 άλλοι τραυματίστηκαν στην κεντρική Συρία τις τελευταίες 30 ημέρες ως αποτέλεσμα ρωσικών αεροπορικών επιδρομών, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR).

Σύμφωνα με την ομάδα παρακολούθησης που εδρεύει στο Λονδίνο, τα πολεμικά αεροσκάφη των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων πραγματοποίησαν περισσότερες από 1.050 αεροπορικές επιθέσεις σε κρησφύγετα του ISIS στην κεντρική περιοχή κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ημερών.

«Οι περισσότεροι [από τους τρομοκράτες] σκοτώθηκαν στην έρημο al-Raqqa, στο Deir Ezzor, στο Homs και στο τρίγωνο Aleppo-Hama-al-Raqqa», αναφέρει η έκθεση του SOHR.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν περισσότερες από 70 αεροπορικές επιθέσεις σε κρησφύγετα του ISIS στην κεντρική Συρία. Οι τρομοκράτες πραγματοποίησαν μια σειρά επιθέσεων κατά κυβερνητικών δυνάμεων καθώς και αμάχων την περασμένη εβδομάδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail