Οι εξαγωγές της Τουρκίας στη Λιβύη αυξήθηκαν κατά 58%

Freepen.gr - Οι εξαγωγές της Τουρκίας στη Λιβύη αυξήθηκαν κατά 58% σε ετήσια βάση μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου του τρέχοντος έτους σε 826 εκατομμύρια δολάρια, δήλωσε ο επικεφαλής ενός κορυφαίου τουρκικού εμπορικού ομίλου την Κυριακή.

Οι εξαγωγές της Τουρκίας προς τη Λιβύη ήταν σχεδόν διπλάσιες από τον συνολικό μέσο όρο της χώρας κατά 33,1%, ανέφερε στο Anadolu, ο Murtaza Karanfil, πρόεδρος του Συμβουλίου Τουρκίας-Λιβύης του Συμβουλίου Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων (DEİK).

Σημειώνοντας ότι ο τουρκικός ιδιωτικός τομέας είναι ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή σε νέα έργα στη Λιβύη, δήλωσε ο Karanfil, οι Τούρκοι εργολάβοι είχαν "σημαντικά καθήκοντα τόσο όσον αφορά την υποδομή όσο και την υπερκατασκευή για την ανοικοδόμηση της χώρας".

Οι Τούρκοι επενδυτές θα μπορούσαν να διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο στη Λιβύη τα επόμενα χρόνια στους τομείς της ενέργειας, της αμυντικής βιομηχανίας, της ανακύκλωσης και των χημικών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της DEİK.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail